In actie op Koningsdag

07 mei 2015
Dit jaar had War Child samen met Fatboy een Koningsdag actiekit gemaakt. Hierin zaten allerlei leuke spullen om je Koningsdagactie om te toveren tot War Child actie. Zodat iedereen kon zien dat jij in actie kwam om kinderen in oorlogslanden te helpen.

Meer dan 200 kinderen hebben het pakket aangevraagd. Er werden portretten getekend, cakejes versierd, er werd limonade verkocht en nog veel meer. En dat allemaal voor oorlogskinderen.

Geldverdubbelaar
Ook Jikke kwam op Koningsdag in actie. Ze heeft een War Child kijkdoos gemaakt en speelde de geldverdubbelaar. Jikka liet ook mensen Twister spelen op het twisterkleed wat in de Koningsdagactiekit zat. Ze haalde in totaal € 167,45 op. Hiermee kan War Child 28 oorlogskinderen helpen.

Cupcakes bakken met het speciale Koningsdag cupcakerecept 
Ook Aimee kwam in actie op Koningsdag. Ze ruimde haar kamer op, haar moeders schuur en verkocht deze spulletjes. Ook heeft Aimee cupcakes gebakken met het speciale Koningsdag cupcakerecept wat in de actiekit zat. War Child is ontzettend blij met de €106 die Aimee opgehaald heeft. Hiermee kunnen we 9 oorlogskinderen helpen.

Kom ook in actie
Ben je enthousiast geworden en wil je ook in actie komen om leeftijdsgenoten in oorlogslanden te helpen? Ga dan naar deze pagina en meld je eigen actie aan.

Bekijk hieronder de foto's van Jikke en Aimee op Koningsdag!