Achtste groepers St. Jozefschool Uden organiseren sponsorloop

29 juni 2014
Om geld op te halen voor de hulp aan oorlogskinderen, organiseerden de achtste groepers van de St. Josefschool uit Uden een sponsorloop. De loop was onderdeel van hun première van de War Child schoolmusical De Koning te Rijk.

De leerlingen hebben lijsten gemaakt waarop sponsors konden intekenen, en stempelkaarten waarop werd bijgehouden hoeveel rondes de deelnemers liepen. De leerlingen zorgden voor een kraampje waar de ouders koffie, thee, limonade en cake konden kopen. Allemaal gesponsord door de plaatselijke Albert Heijn! Ook hebben ze de krant gebeld voor media-aandacht. En voor de ouder die het totaal aantal rondes goed had gegokt, was er een mooie prijs: twee gratis kaartjes voor de première van de nieuwstee War Child schoolmusicial De Koning te Rijk!

Kom ook in actie

Op 8 juli voert de St. Jozefschool de Koning te Rijk op in theater Markant in Uden. Dan wordt ook bekend gemaakt hoeveel geld de leerlingen met hun sponsorloop hebben opgehaald. We houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Wil je ook kinderen helpen die in oorlog opgroeien? Iedere actie telt. Kom net als de St. Jozefschool in actie en meld je nu aan!