Sinte Maarten Mik Mak

19 oktober 2015
Op 11 november is het weer Sint Maarten. Loop jij mee met je lampion? Zingend langs de deuren. Voor snoep. Of voor War Child?

Sint Maarten reed in een koude nacht op zijn paard door het land. En kwam een zwerver tegen die het heel koud had. Hij pakte meteen zijn zwaard. Sneed zijn mantel doormidden. En gaf de helft aan de arme, koude man. 

Doe ook als Sint Maarten
En help oorlogskinderen met een actie voor War Child op 11 november. Hoe?

Sponsor je snoep. Vraag aan je ouders, je opa en oma, de buren en iedereen die je kent of ze je willen sponsoren voor elk snoepje dat je ophaalt! Zo heb je niet alleen een goed gevulde snoeppot, maar help je ook een flink aantal oorlogskinderen!

Lopen voor geld. Je kunt natuurlijk ook de optocht laten sponsoren. Vraag het gratis sponsorboekje aan en zorg dat je per kilometer een mooi bedrag binnenhaalt.

Maak er een feestje van.
 Lopen jullie altijd met een hele groep? Maak er een feestje van bij de aankomst! Zorg voor drankjes en hapjes die je kunt verkopen en doneer de opbrengst aan War Child!

Vergeet niet om hier het War Child Sint Maarten stickervel te downloaden! Plak de plaatjes op je lampion of snoepzak. Zo ziet iedereen dat jij een echte Sint Maarten bent!

Samen halen we de oorlog uit een kind.