Koningsdag - kom in actie!

14 maart 2016
Op 27 april vieren we weer de verjaardag van koning Willem-Alexander. De straten kleuren Oranje. Iedereen viert feest. En ook dit jaar kun je meedoen aan de Koningsdagactie van War Child!

Een ideaal moment om je kamer eindelijk eens goed op te ruimen en je oude spulletjes te verkopen. Haal je instrument uit het stof en geef een spetterend optreden. Trommel je vrienden op om samen een dansje in te studeren. Of deel complimentjes uit voor 1 euro. Niets is te gek op 27 april!

In actie voor oorlogskinderen
Jij hebt gegarandeerd een geweldige dag! En dat niet alleen. Met jouw actie kun je geld inzamelen voor War Child. Met 6 euro helpen we samen al één oorlogskind.

Koningsdagactiepakket
Als je meedoet aan de Koningsdagactie ontvang je van ons een compleet Koningsdagactiepakket. Met onder andere ballonnen, buttons, stickers, een donatie box en posters. Zo ziet iedereen dat jij je inzet voor oorlogskinderen! 

Hoe doe je mee?

1. Verzin een te gekke Koningsdagactie.
2. Meld deze actie voor 21 april 2016 hier aan. Vermeld dat je meedoet aan de Koningsdagactie.
3. Je ontvangt gratis het speciale Koningsdagactiepakket.
4. Geniet op Koningsdag van je actie!
5. Vraag je ouders om het ingezamelde geld via de actiepagina te doneren. Of over te maken naar rekeningnummer NL24 INGB 0000 0066 69 van War Child o.v.v. jouw volledige naam.

Laat zien dat jij ontzettend goed je best hebt gedaan. Stuur een tof filmpje of de allermooiste foto van je actie! Dan plaatsen wij die op onze website. Dan kan iedereen het zien.