Een knuffel voor 50 cent

Koninginnedag is een van mijn favoriete dagen in het jaar. Eh, Koningsdag bedoel ik. Want dit jaar vieren we natuurlijk de verjaardag van koning Willem-Alexander. Ik moet nog steeds wennen aan deze nieuwe naam.

Een winkel voor één dag
Dit jaar ga ik weer samen met mijn twee zoontjes spullen verkopen. Ik heb er nu al zin in! Als kind had ik ook altijd een kraampje. Weken van tevoren was ik bezig met de voorbereidingen van mijn winkeltje.

Grote schoonmaak
Dit is hét moment om spullen te verkopen die je niet meer gebruikt. Je ouders zullen vast blij zijn met een grote schoonmaak van je kamer, speelgoed of kledingkast.

Doe eens gek!
Maar je kunt natuurlijk ook een hele creatieve of originele activiteit bedenken. Poets schoenen, verkleed je als koning Willem-Alexander en koningin Máxima of zet een circusact in elkaar.

Je kunt het zo gek maken als je wilt! Ik heb wel eens een knuffelactie georganiseerd. Voor 50 cent kregen mensen een knuffel van mij.

 
Wat doe jij met de opbrengst?
Met dat geld kun je iets leuks voor jezelf kopen. Of je kunt een deel aan War Child geven. Zo kun je samen met War Child oorlogskinderen uit Zuid-Soedan of Syrië helpen.

Meet & Greet
Als jij een toffe Koningsdagactie voor War Child organiseert, maak je kans op een meet & greet. Vorig jaar heb ik de winnaar ontmoet op het kantoor van War Child. Dat was super gezellig! Wie weet krijg jij dit jaar wel een gratis knuffel van mij!

Groetjes, 

Jetske

 

Terug naar Jetkse blogt 2014.