Avondvierdaagse en een schorre stem

“1,2,3,4,5,6,7.. alweer een kilometer van mijn schoenen afgesleten. Wat mijn moeder niet mag weten. Anders krijg ik niets te eten en dan moet ik vroeg naar bed.”

Dit jaar loop ik mee met de Avondvierdaagse. Samen met mijn zoon Kees.

Mijn Avondvierdaagse

Als kind was ik een echte slaapkop. Ik ging dan ook uit mezelf vroeg naar bed. In de week van de Avondvierdaagse maakte ik een uitzondering. Wat vond ik het stoer om 's avonds "laat" met mijn klasgenoten mee te lopen.

Schorre stem

Ik vond het geweldig! Kilometers lopen en luidkeels meezingen met alle liedjes. Dit betekende wel dat ik na 4 dagen geen stem meer over had. Kijk eens op de foto hoe trots ik was toen mijn moeder mij halverwege een bloemetje gaf.

Zo moeder, zo zoon

Kees is nu 6 jaar. Hij wil al 2 jaar meelopen met dit gezellige wandelevenement. Dit jaar gaat het dan echt gebeuren. Hij vraagt me al weken het hemd van mijn lijf. Waar lopen we dan naar toe? Welke liedjes mag ik dan zingen? En hoe gaan die liedjes? 

Je kunt je vast wel voorstellen dat ik door hem ook weer helemaal enthousiast word. Begin juni gaan Kees en ik er dan ook helemaal voor! Misschien komen we jou nog wel tegen.

Oefenen

Ik ga alvast mijn liedjes oefenen. “1,2,3,4,5,6,7 alweer een kilometer van mijn schoenen afgesleten.…”

Je kunt natuurlijk ook meezingen met het War Child Avondvierdaagse lied.

Zet ‘m op!

Groetjes,

Jetske

 

Terug naar Jetkse blogt 2014.