Elfstedentocht4Kids

De Elfstedentocht4Kids 2018 gaat door! Op zondagochtend 21 januari 2018 vindt de 3e editie van de Elfstedentocht4Kids plaats, op de 3-kilometer ijsbaan van Flevonice in Biddinghuizen. Kinderen kunnen samen met hun school, klas, ouder(s), vrienden, familieleden of schaatsvereniging meedoen aan deze tocht. Klûnen, schaatsen en zoveel mogelijk stempels verzamelen.
21 januari 2018

Elfstedentocht4Kids

De winter is in volle gang, met temperaturen die steeds dichter bij de nul komen. Brrr... Maar dit heeft ook zo z'n voordelen. Het schaatsseizoen is namelijk weer begonnen! Op 21 januari 2018 krijg je de kans om deze oer-Hollandse sport te combineren met hulp bieden aan oorlogskinderen. Haal dus maar alvast je schaatsen, muts en handschoenen tevoorschijn en doe mee!

Gratis schaatsen voor oorlogskinderen

Door mee te doen aan de schaatsactie voor War Child krijgt ieder kind gratis toegang tot de ijsbaan, een 1-jaar-lang-lidmaatschap van de War Child Kidsclub​​ en een toffe goodybag. En het allerbelangrijkste: je helpt er oorlogskinderen mee! Hoe gaaf is dat?! Voor €11,- help je twee maanden lang een oorlogskind. Laat je sponsoren voor het schaatsen en die €11,- is zo binnen. Doe mee en meld je actie hier aan!

War Child in de klas?

We vertellen graag in de klas over wat War Child doet met oorlogskinderen. Wil je samen met je klasgenoten meedoen met de Elstedentocht4kids? Wij komen graag bij je langs in de klas om meer te vertellen over wat War Child doet. Leerzaam en motiverend! Een waardevolle toevoeging als jullie als school of klas besluiten om mee te doen aan de schaatsactie voor oorlogskinderen tijdens de Elfstedentocht4Kids. Vraag hier een workshop aan.

War Child Kidsclub

De War Child Kidsclub is een club voor nieuwsgierige kinderen die meer willen weten over de wereld en hun leeftijdsgenoten in andere landen. Het is een club voor alle kinderen die willen weten, helpen en doen. Meer informatie over de War Child Kidsclub