Rondje Kaag op de Sup

Pepijn (14) organiseert samen met zijn vader op zondag 1 juni een Rondje Kaag op de SUP (Stand-Up-Paddle). Met deze stoere actie halen zij geld op voor War Child.

Suppen
Misschien heb je wel eens een surfer gezien die op een surfplank stond met een peddel in zijn hand. Dat is suppen. Pepijn vond het hoog tijd voor een SUP-evenement. Na flink aandringen, lukte het Pepijn om zijn vader te overtuigen van dit idee.


Pepijn: “Suppen wordt steeds populairder, dus het is super leuk om hier een speciale dag voor te organiseren. Ik vind het heel gaaf dat de dingen die ik bedenk ook echt gaan gebeuren. En dat we zo geld kunnen inzamelen voor War Child.”

Waterpret voor jong en oud
Het wordt een groot evenement voor de hele familie. Echte suppers kunnen meedoen aan een race of een korte tourtocht maken. Ook als je het nog niet zo goed kunt, kun je het daar uitproberen. Je kunt er ook zeilen en trampoline springen op het water.

Kom ook in actie
Organiseer net als Pepijn je eigen actie om geld op te halen voor oorlogskinderen. En wie weet wordt jouw actie wel de nieuwe actie van de maand!

Tip
Pepijn: “Als je een goed idee hebt, stel het dan voor aan je ouders en vrienden. Vraag of ze je willen helpen. Samen kun je er voor zorgen dat er geld wordt opgehaald om kinderen te helpen die dat echt hard nodig hebben! Succes!”