Actie van de maand


De 11-jarige Danae heeft wel een hele speciale actie. Ze heeft namelijk een eigen boek geschreven. Het gaat over figuurtjes die over de hele wereld vriendjes maken. Al het geld dat wordt opgehaald bij het verkopen van haar boek, geeft Danae aan War Child.

Verhuizen

Danae weet hoe het is om te moeten verhuizen. Ze heeft namelijk een paar jaar in Schotland gewoond. Ze vond het soms erg moeilijk om haar vrienden van thuis te missen. En merkte hoe belangrijk het is om vriendjes en vriendinnetjes te hebben. Daarom heeft ze dit boek met verschillende figuurtjes, de “Pombles”, geschreven.

Vriendschap

Het verhaal begint met de twee hoofdkarakters, Kailzie en Kigussie. Ze hebben samen een prijs gewonnen. Vanaf dat moment begint hun “Bumpy Ride of Friendship”: de hobbelige weg van vriendschap. 

Steun

Danae wil kinderen steunen die van huis weg moesten door oorlog of natuurrampen. Met dit boek wil ze laten zien dat ze er niet alleen voor staan. En daarom koos ze ervoor om War Child te steunen. Zodat War Child meer kinderen kan helpen. Want veel kinderen die meedoen aan de projecten van War Child moesten wegvluchten van huis. Soms komen zij zonder familie op een vreemde plek terecht.  En vinden zij het moeilijk om weer vrienden te maken.

Je kunt het boek bestellen via http://payhip.com/b/mzLd