Laten we vrienden blijven

Ruim twee jaar geleden werd de War Child Kidsclub opgericht. Met trots kijken we terug op alle acties, evenementen en reizen van ambassadeurs Quinsding en Rens Polman. Toch hebben we besloten om een nieuwe weg in te slaan zodat we nóg meer kinderen kunnen bereiken. Daarom stopte de Kidsclub per 1 januari 2019. Maar niet getreurd!
War Child Colombia kinderen peace teken

De nieuwe aanpak

De afgelopen jaren hebben we gezien met hoeveel leuke ideeën kinderen in actie komen voor War Child. Dit willen we stimuleren! Daarom verdwijnt de exclusiviteit van de kidsclub en wordt plaats gemaakt voor alle kinderen die leeftijdsgenoten willen helpen die opgroeien in oorlog. We verwachten dat we met deze aanpak nóg meer kinderen kunnen helpen. Dat is natuurlijk waar het allemaal om draait.

We laten je niet zomaar los

Jouw vriendschap betekent veel voor ons! Daarom houden we je graag op de hoogte over gave acties en evenementen waar jij meer dan welkom bent. Hopelijk blijf je je in de toekomst inzetten voor kinderen in oorlog. Zo kun je lege flessen inzamelen, oude spullen verkopen of je spreekbeurt over War Child geven. We hebben een te gek nieuw spreekbeurtpakket!

Word onze Junior Friend

Ook in het nieuwe jaar War Child steunen? Zet dan het lidmaatschap van de War Child Kidsclub om naar Junior Friend via het formulier hieronder. Zo kunnen wij in de toekomst met jouw steun nóg meer kinderen helpen. Veel dank voor jouw vriendschap en tot snel!

Heb je vragen?

We staan je graag te woord via de email of telefoon!

Laat je ouders of verzorgers onderstaande gegevens invullen om Junior Friend te worden

Meerdere kinderen lid maken? Vul hier alle namen in

Wij registreren jouw gegevens en gaan hier eerlijk mee om. Lees hier waarom.
Dankjewel voor het invullen! We nemen snel contact met je op.