De online serie van 'Jij&Ik'

14 juni is het zover: de tv-show ‘Jij&Ik’ 2017! Voorafgaand aan deze avond worden de koppels klaargestoomd door Best Friends Angela Groothuizen, Shaker en Victor Reinier. Volg hun avontuur naar de grote tv-show in de online series en kom erachter welke koppels de kans krijgen om live op te treden.

Een spannende race

Ook dit jaar stroomden de online aanmeldingen binnen voor 'Jij&Ik'. Uit alle inzendingen ging het koppel Esmee & Sander met de meeste views op YouTube rechtstreeks door naar de live-show. Een strenge vakjury selecteerden nog eens 20 koppels voor de online serie. Deze serie is nieuw dit jaar! Bekijk alle inzendingen!

In de serie krijgen de 20 koppels allereerst een workshop van zangcoach Babette Labeij. 10 koppels mogen verder naar pittige masterclasses van Angela Groothuizen op zang, Shaker op dans en Victor Reinier op performance. Tijdens de series wordt er bekend gemaakt welke koppels één van de zes felbegeerde plekjes weten te bemachtigen.

Online serie

Volg de koppels op weg naar de live-show in de online series en kom erachter welke koppels 14 juni de sterren van de hemel mogen zingen! Bekijk nu de serie!