De Koppels

Tientallen ouders en kinderen zongen de sterren van de hemel in hun video op YouTube. De vakjury onder wie Marco & Jada bepaalde wie van hen tijdens de tv-avond live mogen optreden op een groot podium. Hier zijn de acht koppels die 29 juni stralen op het grote podium tijdens 'Jij&Ik'.

 

 

’s Ochtends om acht uur luisteren Jozef (9) en Erika (44) naar Gerard Ekdom en zingen ze samen keihard de jingle 'Een hele goeiemorgen' mee. Het liefst gaan ze daar de rest van de dag mee door. Wij zijn benieuwd wie deze nachtegaaltjes zijn en vroegen ze daarom het hemd van het lijf. 

 

 

Komt Bogus (16) je bekend voor? Dat kan goed! Hij deed in 2015 mee aan The Voice Kids en zingt in Undercovr. Tijdens ‘Jij&Ik’ treedt hij met zijn vader Pieter (53) op. Wij maakten alvast kennis met deze twee muzikale mannen.

 

 

Dewi (12) heeft haar zangkwaliteiten niet van een vreemde. Haar vader Elisa (47) schrijft liedjes en treedt samen met haar moeder op. Wij willen graag meer weten over dit muzikale gezin. Lees je mee?

 

 

Het enthousiasme spat af van de muzikale en creatieve familie van Bergenhenegouwen. Ze zijn elke dag druk met zingen, dansen, tekenen en knutselen. Wij worden daar helemaal blij van en kunnen niet wachten tot dochter Ilse (9) en vader Steffen (40) straks samen op het podium staan.

 

 

Wij vinden het al heel knap als kinderen samen met hun ouders een liedje in het Nederlands zingen. Maar Farah (11) en Ben (52) doen er nog een schepje bovenop. Zij zingen ook een deel in het Frans. Wij zijn benieuwd waar ze dat hebben geleerd!

 

 

Kim (15) is wel gewend om voor heel Nederland op te treden. Hij was finalist bij het Junior Songfestival in 2013, deed mee aan The Voice Kids en Holland’s Got Talent en zingt in Undercovr. Zijn moeder Mabel (43) heeft hem het zingen geleerd. Tijdens ‘Jij&Ik’ staan ze voor het eerst samen op een groot podium.

 

 

Lissy (9) en Saar (27) zingen het liefst elke dag samen. Dan denken ze even niet aan de ziekte van Saar. Hun favoriete liedje? Een nummer met een boodschap. Zo kunnen ze door te zingen niet alleen zichzelf maar ook anderen een goed gevoel geven.

 

 

Decky (32) komt uit West Papua. Hij heeft zijn vrouw en twee dochters negen maanden moeten missen, maar nu is het hele gezin gelukkig weer bij elkaar. Samen met Yosina (9) zingt hij vaak. Niet alleen in het Nederlands, ook in hun moedertaal. Dat is bijzonder!