Hier zijn Kayla & Sonja!

Kayla (13) en Sonja (42) zijn van alle markten thuis. Breakdancen, hairstylen, home baking en natúúrlijk de sterren van de hemel zingen. Sonja zingt in een band als alt en sopraan en treed om de week op. Dochter Kayla leert zichzelf via YouTube-filmpjes gitaar en piano spelen. Niets dat deze twee niet kunnen. Check it out!

Speciaal optreden

Meedoen aan 'Jij&Ik' is speciaal voor Kayla omdat ze samen met haar moeder op het podium staat. “Mijn moeder is zangeres van de kerk-band en ik keek altijd heel erg naar haar op. Het is zo leuk om nu zoiets samen te kunnen doen”. Zelf zingt Kayla, speelt gitaar en houdt van moderne dans. Ze wil later singer-songwriter worden.

Tijdens de masterclasses gingen Kayla en Sonja er helemaal voor. Wekenlang hebben ze geofend voor grote avond. Tijdens de tv-show zong het duo 'Chained to the Rhythm' van Katy Perry zingen. Bekijk hun prachtige optreden hier!

"Ik zou de hele wereld wel willen redden"

Het gezin steunt verschillende goede doelen. Kayla zou het liefst de hele wereld wel redden, maar ze moeten keuzes maken. Daarom wisselen ze regelmatig van goed doel. 

De werkelijkheid

Elke avond bidt Sonja met haar jongste zoon, ook voor mensen in oorlogsgebieden. Kayla zou graag mensen willen helpen door een doe-vakantie te doen. Op die manier wil ze kinderen in conflictgebieden steunen. Ook heeft ze een liedje geschreven over vluchtelingen. Ze is erg bezig met oorlogen en vindt het interessant: “Ik kan wel schrijven over liefde, maar er zijn al zoveel liedjes over en dit is de werkelijkheid.”

Meer weten over 'Jij&Ik'