Hier zijn Janae & Jennifer!

Samen zingen is voor Janae (9) en Jennifer (38) "magisch". En dat straalt er vanaf! Jennifer houdt al haar hele leven van zingen. Janae is een "weerspiegeling" van haarzelf, en ze vindt het geweldig dat ze deze passie delen. Kom meer te weten over deze nachtegaaltjes!

Voor altijd zingen

Optreden is stralende duo niet vreemd. Lang geleden zong Jennifer in een jazz orkest. Ook was ze lead singer in verschillende amateur bandjes. Haar dochter Janae zingt in een koor waarmee ze regelmatig optreedt. Ook krijgt Janae om de week les van een conservatoriumleerling, en zit ze op balletles. Van zingen wil ze heel graag haar beroep maken. En ze is goed op weg! Bekijk het mooie optreden van Janae en Jennifer hieronder.

Megatrots

In het dagelijks leven werkt Jennifer als hypotheek adviseur. Toen Jennifer zelf klein was, had haar eigen moeder het niet zo breed. Hierdoor was het niet mogelijk voor Jennifer om zangles te krijgen. Voor Jennifer is het dan ook heel bijzonder om voor het eerst zelf zangles te krijgen. En dan óók nog samen met haar dochter! Mega trots is ze, dat ze als alleenstaande ouder ervoor kan zorgen dat haar eigen dochter wél op zangles kan. 

Lekker luid

Samen zingen omschrijven moeder en dochter als "magisch". Jennifer: "Hoe bijzonder is het dat je altijd je eigen instrument bij je hebt, en te allen tijde kan en mag gebruiken. Zachtjes of lekker luid!! En we kunnen beiden lekker luid zijn! Haha!"

Gevluchte kinderen in de klas

Janae heeft twee kinderen in de klas die uit Syrië komen. Ze is heel erg betrokken bij hen en helpt ze veel. De oorlog in Syrië en andere landen maakt veel indruk op Janae. Ze beseft heel goed dat ze gelukkig mag zijn dat ze hier geboren is. Janae vindt het dan ook oneerlijk dat niet iedereen het zo goed heeft. Haar standpunt is dat ieder kind welkom is in Nederland.

 

Meer weten over 'Jij&Ik'