Hier zijn Esmee & Sander!

Met maar liefst 23.282 views waren Esmee (9) en Sander (36) rechtstreeks door naar de tv-avond van 'Jij&Ik'. Wat een knappe prestatie! Het muzikale koppel doet dan ook niets liever dan samen zingen in de muziekstudio die Sander naast hun huis heeft gebouwd. Lees alles over dit Friese powerduo!

Shake it off

Nog maar een paar weken terug kregen Esmee en haar vader het goede nieuws te horen: in één keer door naar de live-show van 'Jij&Ik' 2017! Sinds deze verrassing hebben Esmee en Sander hard geoefend voor de grote avond. Check hun geweldige optreden hieronder!

Muziekstudio

Zo'n mooie stem als Esmee krijg je niet zomaar. Daar moet je hard voor oefenen. En dat doet Esmee dan ook tijdens haar zanglessen. Ook oefenen vader en dochter vaak samen thuis. Naast hun huis heeft Sander een muziekstudio gebouwd, waar hij vaak aan het oefenen is. Esmee komt regelmatig langs en dan zingen ze gezellig samen.

Zingen en kaatsen

Naast zingen houdt Esmee enorm van een typsich Friese sport: kaatsen. Sander is activiteitenbegeleider in een verzorgingshuis en erg muzikaal. Veel Friesen kennen Sander; hij treedt regelmatig op als zanger op dorpsfeesten. Daarnaast is hij koorbegeleider. Esmee wil in de toekomst haar vader achterna gaan en zangeres worden.

War Child

Esmee en Sander vinden het werk van War Child heel erg belangrijk. Sander heeft vroeger zelfs al geld ingezameld voor War Child. 

Meer over 'Jij&Ik'