Hier zijn Ashley & Patrick!

Of het nou tijdens haar kickbokslessen is of wanneer ze met haar vader samen zingt, Ashley (13) gaat helemaal los. Voor vader Patrick (39) en dochter is 'Jij&Ik' een primeur: de allereerste keer dat ze samen zingen. "Hoe bijzonder is het om samen nieuwe herinneringen te maken!" Lees alles over dit opvallende, muzikale stel.

Passie delen

Muziek speelt een grote rol in de familie van Ashley en Patrick. Vader Patrick is al heel lang met muziek bezig en vindt het heel bijzonder dat hij en zijn dochter dezelfde passie delen. Het 'Jij&Ik'-avontuur is erg speciaal voor Ashley en Patrick. Check hier hun bijzondere optreden!

Uiten met muziek

Het liefst zingt Ashley de hele dag, van vroeg tot laat. Met veel emotie, "want dat maakt zingen zo leuk. Je kunt je uiten met muziek, of je nou vrolijk bent of verdrietig." Ashley kan veel energie kwijt tijdens haar kickboks-lessen. Later wil ze het allerliefste zangeres worden. Mocht dit niet lukken, dan is haar plan B "arts worden". 

Net zoals zijn dochter barst Patrick van de energie. Hij heeft een schildersbedrijf, sport vaak en is zanger.

Wat er speelt

Ashley is goed op de hoogte van wat er speelt in de wereld. Samen met haar ouders kijkt Ashley vaak het Jeugdjournaal, en stelt vragen aan haar moeder hierover. Wereldwijde conflicten maken grote indruk op haar. 

Ontdek meer over 'Jij&Ik'