Hier zijn Dewi & Elisa!

Dewi (12) heeft haar zangkwaliteiten niet van een vreemde. Haar vader Elisa (47) schrijft liedjes en treedt samen met haar moeder op. Wij willen graag meer weten over dit muzikale gezin. Lees je mee?

Welk liedje zingen jullie samen tijdens de tv-avond voor War Child?
Dewi: "Just the way you are van Bruno Mars."

Zingen jullie vaak samen?
Elisa: "Dewi zingt weleens mee als mijn vrouw en ik samen optreden. Ook geven we soms kinderconcerten en dan treden Dewi en onze andere dochter Michelle ook op. Daarnaast zingen we vaak thuis." 
Dewi: "Ik zing het liefst liedjes van Glee of High School Musical."
Elisa: "Wanneer heel veel mensen samen zingen vind ik het soms ook wel intimiderend. Bijvoorbeeld als supporters in een stadion met z’n allen het clublied zingen."

Wat betekent zingen voor jullie?
Elisa: "Zingen is een uiting van het hart. Je raakt er emoties mee, dat vind ik heel erg mooi."
Dewi: "Ik vind het vooral leuk dat je het samen kan doen. Al heb ik ook weleens alleen opgetreden, tijdens een zangwedstrijd in Ede. Ik zong toen het liedje Beautiful van Christina Aguilera. Ik werd eerste!"

Wat vinden jullie verder leuk om samen te doen?
Dewi: "Lunchen bij Subway, daar hebben ze zulke lekkere broodjes!"
Elisa: "Of we gaan samen naar de bioscoop."

Hoe zouden jullie jullie band omschrijven?
Dewi: "Heel goed!"
Elisa: "Wij hebben niet altijd woorden nodig om te laten merken hoeveel we van elkaar houden. Dat vind ik heel bijzonder."

Wat betekent familie voor jullie?
Elisa: "Familie is heel belangrijk, omdat dat de mensen zijn die onvoorwaardelijk van je houden. Bij familie kun je helemaal jezelf zijn."

Waarom doen jullie mee met ‘Jij&Ik’?
Elisa: "We vinden het fantastisch om op deze manier onze vader-dochterband te vieren. Het is toch een memoriemaker. Zo noemen we thuis dingen die we niet willen vergeten." 
Dewi: "En dat we dat dan ook nog mogen doen voor kinderen die in oorlog leven is helemaal super!"