We present... De Jij&Ik koppels 2017!

Er waren bijna 100 inzendingen van duo's die de sterren van de hemel zongen op YouTube voor 'Jij&Ik'! Daarvan waren Esmee&Sander het winnende koppel. Met de meeste YouTube views mochten ze direct door naar de live-show op 14 juni. Uit de andere duo's gingen 20 door naar de online serie waarin uiteindelijk Babette Labeij en Best Friends Angela Groothuizen,Victor Reinier en Shaker bepaalden welke 5 andere koppels ook op het grote podium van 'Jij&Ik' schitterden. Leer onze muzikale helden kennen!

 

Met maar liefst 23.282 views waren Esmee (9) en Sander (36) rechtstreeks door naar de tv-avond van 'Jij&Ik'. Het muzikale koppel doet dan ook niets liever dan samen zingen in de muziekstudio die Sander naast hun huis heeft gebouwd. Lees alles over dit Friese powerduo! 

Teun (14) en vader Willem (39) maken graag muziek met elkaar. Al gitaar spelend en zingend gaan ze door het huis. "Onze band wordt ook nog sterker door samen te spelen." Benieuwd geworden naar dit energieke mannenduo? 

 

Bij familie De Geus is altijd muziek te horen. David (36) zit dan achter de piano, Stella (10) zingt de tweede stem mee en moeder en zusje dansen door de kamer. Muziek verbindt hen. Weten hoe het duo danst op het gekke geluid van het koffiezetapparaat? Check het nu!

 

Of het nou tijdens haar kickbokslessen is of wanneer ze met haar vader samen zingt, Ashley (13) gaat helemaal los. Voor vader Patrick (39) en dochter is 'Jij&Ik' een primeur: de allereerste keer dat ze samen zingen. "Hoe bijzonder is het om samen nieuwe herinneringen te maken!" Lees alles over dit opvallende stel

 

Kayla (13) en Sonja (42) zijn van alle markten thuis. Breakdancen, hairstylen, home baking en natúúrlijk de sterren van de hemel zingen. Sonja zingt in een band als alt en sopraan en treedt om de week op. Dochter Kayla leert zichzelf via YouTube-filmpjes gitaar en piano spelen. Niets dat deze twee niet kunnen. Check it out!

 

Samen zingen is voor Janae (9) en Jennifer (38) "magisch". En dat straalt er vanaf! Jennifer houdt al haar hele leven van zingen. Janae is een "weerspiegeling" van haarzelf, en ze vindt het geweldig dat ze deze passie delen. Kom meer te weten over deze nachtegaaltjes.