Hier zijn Bogus & Pieter!

Komt Bogus (16) je bekend voor? Dat kan goed! Hij deed in 2015 mee aan The Voice Kids en zingt in Undercovr. Tijdens ‘Jij&Ik’ treedt hij met zijn vader Pieter (53) op. Wij maakten alvast kennis met deze twee muzikale mannen.

Welk liedje zingen jullie samen tijdens de tv-avond voor War Child?
Bogus: "Father & Friend van Alain Clark."

Hoelang zijn jullie al met muziek bezig?
Pieter: "Ons hele leven. Mijn moeder zong vroeger altijd en dat vond ik zo leuk dat ik bij een jeugdkoor ben gegaan. Van mijn 13e tot mijn 23e speelde ik fanatiek trompet, maar helaas blijft die nu in de koffer vanwege tijdgebrek." 
Bogus: "Toen ik drie jaar was zong ik mezelf al in slaap. Ik speel ook gitaar en ben net begonnen met het eigen maken van mijn keyboard. Ik word zo blij van muziek maken dat ik soms al om kwart voor zes ’s ochtends met mijn gitaar in mijn handen zit."

Bogus, heb je na jouw deelname aan The Voice Kids nog iets met zingen gedaan?
Bogus: "Ik mocht na The Voice Kids auditie doen voor de groep Undercovr. Ik werd uitgekozen en zing daarin samen met Kim en drie meisjes. Kim doet ook mee met ‘Jij&Ik’. Daarnaast zit ik in de talentenklas van zangcoach Babette Labeij. Zij geeft ons een keer per maand zangles."

Wat zijn naast muziek jullie hobby’s?
Pieter: "We halen veel plezier uit samen waterskiën en wakeboarden."
Bogus: "Mijn moeder was meerdere keren Nederlands kampioen waterskiën en mijn vader is Europees kampioen geweest. Ze hebben sinds 1987 een eigen Cablepark in Best."

Hoe belangrijk is familie voor jullie?
Bogus: "Familie is alles. We doen samen leuke dingen en genieten van elkaars aanwezigheid."

Hebben jullie je al vaker voor War Child ingezet?
Pieter: "Twee jaar terug hebben we meegewerkt aan een muziekevenement op onze locatie Cablepark Aquabest waarbij geld voor War Child werd opgehaald."
Bogus: "Wij vinden dat War Child echt heel goed werk verricht."