Aanmeldformulier 'Jij&Ik' tv-avond

Op woensdag 21 november 2018 organiseert de EO Jij&Ik voor War Child op NPO 1. Voor deze live tv-show zijn we op zoek naar kinderen (7 t/m 16 jaar) die samen met een van hun ouders of verzorgers de sterren van de hemel zingen. Wil jij meedoen en kans maken op een plek in de uitzending? Dit is wat je moet doen:

  1. Overtuig je vader of moeder om mee te doen
  2. Kies een nummer dat bij jullie past
  3. Grijp je mobiel of camera en neem jullie beste duet ever op
  4. Upload jullie filmpje op YouTube
  5. Meld je hieronder aan (uiterlijk t/m 9 september om 22:00 uur)

Let op! Het filmpje moet na 1 juni zijn gepubliceerd en mag geen opname zijn van een optreden dat al eerder op televisie is uitgezonden.

Gegevens kind

Kinderen tussen de 7 en 16 jaar mogen zich aanmelden samen met een ouder of verzorger

Gegevens van vader, moeder of verzorger

Adres en woonplaats

Overige gegevens

Je kunt je op elk gewenst moment schriftelijk afmelden via Antwoordnummer 9295, 1000 WZ, Amsterdam of via info@warchild.nl.
Je kunt je op elk gewenst moment schriftelijk afmelden via Antwoordnummer 9295, 1000 WZ, Amsterdam of via info@warchild.nl.
Kinderen die in oorlog opgroeien, hebben steun en liefde nodig van hun familie. We zijn benieuwd naar jullie band!
Disclaimer: 

Om je aan te melden voor deelname aan de tv-show Jij&Ik voor War Child dienen je ouders je in te schrijven via dit aanmeldformulier en een ingezonden YouTube link. Deze link bevat een videofragment waarin wij jullie kunnen zien en horen zingen. Video’s die vóór 1 juni 2018 zijn gepubliceerd en/of video’s van optredens die al eerder op televisie zijn uitgezonden, zijn helaas uitgesloten van deelname.

Door jullie aanmelding accepteren jij en je ouders dat de verstrekte persoonsgegevens bij War Child en I Care Productions bekend zijn en kunnen worden gebruikt ten behoeve van marketingdoeleinden. Lees meer hierover in de deelnameregels en ons privacy statement.