Jetske heeft er zin in!

Ik ben net terug van vakantie en alweer druk met leuk werk. Ik ga komende weken een paar afleveringen maken over bedreigde diersoorten in Zuid-Afrika en Gabon. Het gaat om de bosolifant en de neushoorn. Dus er staan twee bijzondere en spannende reisjes voor de deur. We gaan weer 24 hele leuke afleveringen maken van de BZT-show! Ook de rijdende rechter komt er weer aan... Dat belooft weer een mooi jaar te worden. Heb er veel zin in! 

Kriebelen

Vakantie is zo fijn, maar na een aantal weken begint het ook wel weer te kriebelen. Dan heb ik wel weer zin om aan de slag te gaan. Helemaal als er iets nieuws staat te gebeuren. Kan me ook voorstellen dat een nieuw schooljaar ook zo voelt. Zo leuk om al je vrienden weer te zien. Ik merk het aan mijn zoontje Kees, hij is bijna vijf en de laatste dagen van de vakantie zei hij ineens: “Ik mis mijn vrienden, mam...”. Grappig dat dat op zo'n jonge leeftijd al speelt. Hij heeft dus wel weer zin om naar school te gaan...

Dag van de Vrede

Iets anders dat ook weer voor de deur staat is 21 september: de Dag van de Vrede. Een heel belangrijke dag. Want vrede is een extreme luxe. Door vrede kan een kind groeien en ontwikkelen. Het is iets wat iedereen nodig heeft! Hoe geweldig zou het zijn als het overal vrede was? Dat zou een prachtig gevoel zijn. Hoe vaak denk je wel niet als je op vakantie bent, dobberend op je luchtbedje in het zwembad of zee, heel ontspannen; niet iedereen beleeft dit gevoel...en dat zou wel zo moeten zijn.

Dus mocht je iets leuks willen doen met je nieuwe klas of met je vrienden, bedenk eens een leuke actie voor War Child, alle kleine beetjes helpen!!! Of maak een levensgroot peaceteken voor de Dag van de Vrede op 21 september! Marjolein kan je hierbij een handje helpen. Mail naar marjolein.brood@warchild.nl of bel 020-4227777.