Jared van The Voice of Holland door Marco aangestoken. Optreden op Dag van de Vrede

War Child Ambassadeur Marco Borsato heeft Jared gevraagd om op de Internationale Dag voor de Vrede op te treden voor War Child. “En hij zei: “Yessss!”.
08 januari 2016

Jared en Marco op bezoek bij War Child 
Jared is een van 
Marcotalenten in zijn team van The Voice of Holland, de wekelijkse talentenshow op RTL 4. Deze week brachten ze samen een bezoek aan War Child. Het bezoek was te zien in de uitzending van vrijdagavond 8 januari. Daarin liet Marco aan Jared zien wat je naast zingen, muziek maken, en optreden nog meer kunt doen als bekende artiest.  

Bekendheid inzetten voor goed doel
“Ik heb van Marco geleerd dat je je bekendheid ook kunt inzetten voor een goed doel,” vertelt Jared tijdens zijn bezoek. “Je kunt ervoor zorgen dat er aandacht is voor een probleem door erover te vertellen.” 
 

Zelf denkt hij na om iets te doen voor het Reumafonds, omdat hij als kind kinderreuma heeft gehad. “Het is vreselijk om niet je eigen veters te kunnen strikken, om niet jezelf aan te kunnen kleden. Ik kon niet sporten, niet dansen, terwijl dat was wat ik het liefste wilde doen. Ik ben daarom maar gaan zingen,” vertelt hij. 

Maar ook voor War Child is hij warm geworden. “Marco heeft me verteld over wat hij allemaal heeft kunnen doen, over de reizen die hij heeft gemaakt. Dat lijkt me heel bijzonder.” 

Jared treedt op voor War Child op Internationale Dag van de Vrede
Jared was enorm verrast toen Marco hem aan het einde van zijn bezoek vroeg of hij voor War Child zou willen optreden op de Internationale Dag van de Vrede. “Van alle artiesten en muzikanten die hij kent, vraagt hij gewoon mij!”
 

29 januari The Voice of Holland Finale
Jared is een van d
e laatste drie kandidaten in Team Borsato. Op vrijdag 29 januari  is de finale van het programma en wordt de winnaar van dit seizoen bekendgemaakt.  

Bekijk het item in The Voice of Holland (via RTL4).