Treed in Yosina's voetsporen!

Yosina (11) deed samen met haar vader Decky mee met de allereerste editie van de live tv-show Jij&Ik. Met het liedje 'Engel van mijn hart' van onze ambassadeur Marco Borsato stalen zij menig hart. Dit allereerste live optreden smaakte naar meer, en na een paar spannende maanden won Yosina uiteindelijk The Voice Kids 2018!

Yosina is een echte wereldverbeteraar. Ze deed mee met Jij&Ik voor War Child om 'een steentje bij te dragen aan de kinderen in oorlogsgebieden.' Ze vindt het belangrijk om zoveel mogelijk te doen om de wereld te verbeteren. Door haar deelname aan Jij&Ik voor War Child heeft Yosina eindelijk de moed verzameld om zich op te geven voor The Voice Kids. 

Bekijk hier Yosina's live optreden tijdens Jij&Ik 2016

Yosina wil later zangeres worden. "Ik wil mijn talent graag inzetten voor kinderen die het minder hebben of één of beide ouders zijn verloren." Decky voegt toe: "Met muziek kunnnen wij onze emoties uiten. Ik vind het fijn om met muziek andere mensen te raken. Als ik samen met Yosina zing ben ik vooral heel erg trots op haar."

Zowel Yosina als haar vader zijn echte gevoelsmensen. "We houden allebei van grapjes maken en van zingen, dansen en muziek luisteren." Hun band is dan ook heel sterk. "Daar komt nooit iemand tussen!" Samen besloten ze mee te doen met Jij&Ik "omdat we allebei heel graag zingen." Decky: "En omdat het voor War Child is. Zo zijn we nu al bezig met Yosina’s wens om kinderen in andere landen door middel van zingen te helpen. Een kind hoort namelijk niet thuis in oorlog!"

Yosina's inzending voor Jij&Ik

Ontdek wie er op woensdag 21 november tijdens de live tv-show Jij&Ik voor War Child op NPO 1 in Yosina's voetsporen treden!

Alles over de tv-show