Hippe geboortekaartjes

De komst van een kindje is een geweldige belevenis. Dit gevoel willen wij bij Hippe Geboortekaartjes versterken, door ouders blij te maken met de levering van een passend geboortekaartje. Het geluk dat Nederlandse ouders kennen bij de geboorte van een baby is helaas niet overal ter wereld hetzelfde.

Moeders in oorlogssituaties zullen niet dezelfde mooie toekomst voor hun kinderen voor zich zien, zoals moeders hier in Nederland. Miljoenen kinderen zijn slachtoffer van oorlogsgeweld, misbruik en verwaarlozing. Met de speciaal ontworpen War Child-collectie, wil Hippe Geboortekaartjes een bijdrage leveren om hier verandering in te brengen.

Van de War Child-collectie gaat per kaartje dat verstuurd wordt een deel naar War Child. Bij een dubbel kaartje is dit 25 cent en bij een enkel kaartje 15 cent. Zo krijgt War Child bij een order geboortekaartjes al snel een aardig bedrag. Reken maar na, bij een bestelling van 80 dubbele geboortekaartjes ontvangt War Child 20 euro! Ook kunnen familie en vrienden extra geld doneren via onze actiepagina en zo hun geluk delen met anderen.

De War Child-collectie is ontworpen door designer Lisette Everaars. In korte tijd is Lisette uitgegroeid tot succesvol ontwerper, zowel met haar eigen collectie LOVZ als met haar prachtige kaartjes voor War Child. De collectie geboortekaartjes die zij voor War Child ontworpen heeft, ziet er dan ook ontzettend leuk uit! De hippe kaartjes kenmerken zich door de zachte pastelkleuren, met lieve klassieke patroontjes en figuurtjes.

Door geboortekaartjes te bestellen van de War Child-collectie kunnen ouders bijdragen aan het herstel van kinderen uit oorlogsgebieden. War Child helpt hen om hun zelfvertrouwen terug te vinden en weer vrolijk te kunnen zijn. Hippe Geboortekaartjes vindt het geweldig om hier samen met kersverse ouders en War Child een steentje aan bij te dragen, zodat kinderen wereldwijd onbezorgd kunnen lachen, spelen, dromen en groeien!

Leuk weetje:
Het populairste geboortekaartje voor meisjes op Hippe Geboortekaartjes van 2015 komt uit de War Child collectie!