The Power of Friendship

De kracht van vriendschap. Misschien wel het belangrijkste dat er bestaat. Alleen samen lukt het ons om de oorlog uit een kind te halen. Dat is de ´The Power of Friendship´. Doe mee. Word Friend.

De kracht van vriendschap is misschien wel het belangrijkste dat er bestaat. Vriendschap geeft zekerheid. Voor oorlogskinderen zijn vrienden dan ook van enorm belang. War Child biedt hen die vriendschap. Door zoveel mogelijk mensen en middelen te activeren. Om deze kinderen scholing, veiligheid en psychosociale hulp te kunnen bieden. Daar hebben we de hulp van anderen hard bij nodig. Die van jou.

Alleen met elkaar lukt het ons om de oorlog uit een kind te halen. Zoveel mogelijk kinderen. Want honderdduizenden kinderen zijn het slachtoffer van oorlog. Help daarom mee het verhaal van War Child te vertellen. Net als de friends in de commercial van War Child. Word friend van War Child op Facebook of volg ons op Twitter, deel The Power of Friendship en doneer: voor 12 euro help jij 1 oorlogskind.

De verhalen

In elke oorlog worden kinderen het hardst geraakt. Hun leven lijkt al geleefd terwijl het nog moet beginnen. War Child helpt kinderen hun zelfvertrouwen terug te vinden en leert hen weer contact te maken met anderen. Dankzij de friends van War Child konden Husani, Mariama, Blanca en Michael de krachten vinden om in een nieuwe toekomst te geloven.