Goede voornemens voor 2015

Oud en Nieuw heb ik dit jaar lekker bij ons thuis gevierd. Heerlijk! We waren allemaal vrij en dat komt niet zo vaak voor bij ons.

Een klein beetje vuurwerk
Al voordat het nieuwe jaar begon hadden we dikke pret. We zochten recepten uit, bakten zelf oliebollen en kochten een klein beetje vuurwerk. Dat hoort er natuurlijk bij met drie mannen in huis. 

Een gezellige sfeer
Overdag brandden we een vuurtje in de tuin voor een gezellige sfeer. Mijn zoontjes Kees en Guus stalden het kleine beetje vuurwerk uit en konden er nauwelijks vanaf blijven. Samen met de buren hebben we het nieuwe jaar goed ingeluid. Het was een heerlijke avond.

Geluk voor iedereen
Om iets voor 00:00 uur maakte ik mijn oudste zoon Kees wakker. Hij wilde dolgraag het vuurwerk zien. Toen hij in zijn pyjama naast me op de bank zat met zijn slaperige hoofdje voelde ik me opeens heel gelukkig. Ik vond het fijn om samen te zijn en zoveel moois om me heen te hebben. Dit geluk wens ik iedereen toe. Ook de gevluchte kinderen uit Syrië, de kinderen uit Congo en Colombia, uit Soedan en Burundi en uit alle andere landen waar het oorlog is.

Cupcakes verkopen of liedjes zingen
Laten we ons met zijn allen afvragen hoe we er voor kunnen zorgen dat meer kinderen het fijn hebben in 2015. Helaas hebben we geen toverstaf, maar alle kleine beetjes helpen. Ook in dit nieuwe jaar zijn alle acties meer dan welkom. Van cupcakes verkopen op een vlooienmarkt tot liedjes zingen op Koningsdag. Natuurlijk ben ik jullie daar nu al dankbaar voor!