Geef een dag, help een jaar!

Door het doneren van 1 vakantiedag, kan War Child gemiddeld al een kind een heel jaar helpen. Lees hier meer over deze interessante manier van doneren.

De ideale manier om het overschot aan vakantiedagen maatschappelijk en financieel interessant in te zetten

Nederlandse werknemers hebben afgelopen jaren teveel vrije dagen opgespaard. Dit enorme aantal vakantiedagen is voor werkgevers een doorn in het oog. Bedrijven moeten het loon dat overeenkomt met die vrije dagen reserveren. Bedrijven kunnen dit geld niet gebruiken voor andere dingen, en zonder maatregelen wordt die schuldpost alleen maar groter. Je kunt deze schuld op de balans ook niet gebruiken voor investeringen. Een bijkomend risico is dat als iedereen deze dagen tegelijk opneemt, het tot operationele problemen kan leiden.

Organisaties die meedoen, bieden hun werknemers de mogelijkheid om vrije dagen uit te laten betalen aan War Child. Zo voorkom je als werkgever een stuwmeer aan vrije dagen bij je werknemers.

War Child zet elke gedoneerde dag om in psychosociale hulp, onderwijs en veiligheid. Zo kunnen wij samen met werkgevers en werknemers in Nederland, ons inzetten voor oorlogskinderen wereldwijd.

Interesse in deze mogelijkheid voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op via bedrijven@warchild.nl