Frietje Vrede

Van 30 september tot 8 oktober is het De Nationale Week van De Friet! De Vereniging van Professionele Frituurders slaan samen met War Child de handen in een! Op 30 september start de actie ‘Wij maken van elk patatje een Frietje Vrede!’. War Child nodigt professionele frituurders uit om mee te doen aan deze actie, om stil te staan bij onze vrijheid en tegelijkertijd oorlogskinderen te helpen een mooie toekomst op te bouwen.

Bestel het Frietje Vrede actiepakket

Een speciaal ontworpen houten Frietje Vrede-vorkje staat centraal bij deze actie. Je kunt deze in de meegeleverde doos op de counter of bij de kassa plaatsen en dan kunnen klanten een Frietje Vrede-vorkje pakken. Als deelnemer ontvang je ook een donatie box, waarin klanten hun wisselgeld kunnen doneren aan War Child. Zo draag je samen met je klanten met een klein gebaar bij aan iets groots.

Deelname aan deze landelijke actie bedraagt € 200. Dit is tevens jouw donatie. Hiervoor ontvang je uiterlijk in de week voorafgaande aan De Nationale Week van de Friet een actiepakket.

Het actiepakket bestaat uit:

  • een presentatiedoos met 500 Frietje Vrede-vorkjes
  • een donatie box voor bij de kassa
  • een deelnamesticker
  • twee posters

In de perskit staat een voorbeeld van een persbericht, waarmee je de lokale media kunt informeren over jouw deelname aan deze landelijke actie voor War Child.

Door het pakket via de webshop van de Week van de Friet te bestellen meld je je automatisch aan en heb je door de automatische betaling jouw donatie van € 200 meteen voldaan.

Vragen of de Frietje Vrede-vorkjes bestellen? Mail dan naar frietjevrede@warchild.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact op.