Friends meet Friends in Amsterdam

Samen halen we de oorlog uit een kind. Maar hoe doen we dat? Deze vraag werd de afgelopen weken beantwoord tijdens de Friends meet Friends bijeenkomsten van War Child.

Tientallen Friends van War Child bezochten de inspirerende en leerzame bijeenkomsten in Den Haag, Groningen en Soesterberg. Om meer inzicht te geven in ons werk werden donateurs, onze ‘Friends’, uitgenodigd deel te nemen aan een aantal creatieve psychosociale workshops, zoals we die ook houden met de kinderen in onze programma’s.  

Geslaagde bijeenkomsten
De bijeenkomsten waren geslaagd. “De workshops waren heel interessant en leuk, zo kan ik mij voorstellen hoe de kinderen dat ook doen,” meldde een van de deelnemers na afloop. Met een interactieve quiz, creatieve oefeningen endiscussies met medewerkers ‘uit het veld’ konden de deelnemers kennismaken met welke obstakels en uitdagingen we tegenkomen in ons werk. Maar vooral hoe War Child met zelf ontwikkelde hulpprogramma’s de effecten van geweld op een kind wil beperken.

Enthousiaste Friends
De Friends waren enthousiast, en vonden het een mooie manier om elkaar beter te leren kennen. “Ik vind het leuk dat War Child een blijk van waardering geeft door ons op deze actieve manier bij hun werk te betrekken.” Ook War Child kijkt terug op bijzondere en leuke dagen! Bekijk hier de foto's van de Friends meet Friends bijeenkomsten.

Bedankt!
Alle Friends die aanwezig waren willen wij hierbij bedanken voor deze leuke dag. En natuurlijk een grote dank voor onze sponsoren: Crowne Plaza Den Haag – Promenade, Café de Sleutel in samenwerking met L’ Amuse en Kontakt der Kontinenten voor de locatie en de catering, Ganda voor het filmen en het monteren van het filmpje, het Quizkantoor voor de stemkastjes en de quiz tijdens de drie evenementen.