Friends meet Friends bijeenkomst

Samen halen we de oorlog uit een kind. Maar hoe doen we dat? Om meer inzicht te geven in het werk en de visie van War Child vond er afgelopen week een bijeenkomst plaats speciaal voor onze Friends op het hoofdkantoor.

De donateurs van War Child bezochten het pand van War Child, waarbij ze uitgenodigd werden om deel te nemen aan een aantal creatieve psychosociale workshops. Op deze manier konden ze ervaren hoe we op locatie met de kinderen werken. 

Creatieve sessies
Het was een geslaagde bijeenkomst. “De workshops zijn voor volwassenen ook leuk en leerzaam” meldde een van de deelnemers na afloop. Door mee te doen aan de interactieve quiz konden de deelnemers kennismaken met de obstakels waar de kinderen mee te maken hebben en de succesverhalen. En door creatieve oefeningen met de medewerkers ontstond er een dialoog over de verschillende uitdagingen die we tegenkomen in ons werk. De Friends ervoeren vooral hoe War Child met zelfontwikkelde hulpprogramma’s ervoor kan zorgen dat een kind weer kind kan zijn.

Verrassing
Een van onze actievoerders, Anton Sterk, is dit jaar 50 geworden. Hij wilde dit op een speciale manier vieren. Voor War Child is hij de Mont Ventoux opgerend. Hij heeft daarmee € 6.000,00 opgehaald. De cheque, in de vorm van een t-shirt, heeft hij tijdens de bijeenkomst overhandigd. Wat een geweldige actie!

Enthousiaste Friends
De Friends waren enthousiast over de dag, en vonden het een mooie manier om War Child beter te leren kennen. “Ik vind het leuk dat War Child ons op het hoofdkantoor uitnodigt, wat een inspirerende plek.” Ook wij kijken terug op een leuke en gezellige ochtend! 

Bedankt!
Alle Friends die aanwezig waren bedanken wij hierbij voor deze leuke dag.