Friends meet Friends Amsterdam

MAAK OP EEN LEUKE MANIER KENNIS MET WAR CHILD!
Geef je nu op voor Friends meet Friends

Helaas, de Friends meet Friends bijeenkomsten in Zwolle en Eindhoven zijn geannuleerd in verband met het geringe aantal aanmeldingen. Wel vindt op zaterdag 8 november een bijeenkomst plaats op het hoofdkantoor van War Child in Amsterdam waar u zich nog voor aan kunt melden middels onderstaand formulier.

Vriendschap komt van twee kanten. Daarom organiseren wij op 8 november a.s. een Friends meet Friends bijeenkomst op het hoofdkantoor van War Child in Amsterdam. 

Maak kennis met medewerkers, donateurs en vrijwilligers van War Child. Deel ideeën, kritiek en ervaringen. Doe mee met creatieve activiteiten zoals we die ook met oorlogskinderen doen en ervaar van dichtbij hoe we samen de oorlog uit een kind halen! Het wordt een leuke kennismaking! Rechts zie je het programma voor 8 november in meer detail.

Ja, ik ben er bij!

Disclaimer: 

War Child verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van haar donateursadministratie, fondsenwervende programma’s en om te informeren over haar activiteiten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kun je dit op elk gewenst moment schriftelijk melden aan War Child, Antwoordnummer 9295, 1000 WZ, Amsterdam of via info@warchild.nl