Voorlichter in de klas

 

Wil je meer weten over oorlogskinderen en het werk van War Child? Nodig dan een voorlichter van War Child uit om alles te weten te komen over wat wij doen en hoe jij kan helpen.

Tijdens een presentatie of een workshop legt een voorlichter binnen 45 minuten uit wat War Child allemaal doet om zoveel mogelijk kinderen in conflictgebieden te helpen. Hoe wij kinderen helpen hun oorlogservaringen te verwerken. En hoe we een veilige omgeving creëren voor kinderen zodat ze samen verder bouwen aan een vreedzame toekomst.

Laat je inspireren

Het aanvragen van een voorlichter is gratis en werkt heel eenvoudig. Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Let op! Alleen de meester of juf kan een voorlichter aanvragen (minimaal 3 weken van tevoren). Dus als je dit een leuk idee vindt, bespreek het dan snel in je klas! 

Disclaimer: 

War Child verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van haar donateursadministratie, fondsenwervende programma’s en om te informeren over haar activiteiten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kun je dit op elk gewenst moment schriftelijk melden aan War Child, Antwoordnummer 9295, 1000 WZ, Amsterdam of via info@warchild.nl