Download het communicatiepakket voor Business Friends

Onze Business Friends hebben gemerkt dat betrokkenheid bij War Child een positief effect heeft op de uitstraling van hun bedrijf. Zowel naar de medewerkers als naar de externe contacten. Daarom biedt War Child u als Business Friend een kant-en-klaar communicatiepakket. Hierin vindt u onder andere een banner voor op uw website, een persbericht en een afsluiting voor onderaan uw e-mails. Zo kunt u uw netwerk direct laten weten dat u War Child steunt als Business Friend.

Het communicatiepakket is beveiligd met een wachtwoord. Zo kunnen alleen echte Business Friends gebruik maken van de inhoud. Het wachtwoord vindt u in de welkomstbrief. In het pakket treft u diverse banners aan voor gebruik op uw website of als e-mail handtekening.


Wij hebben een Nederlandse en Engelse versie van het communicatiepakket.

Download nu

Vul hieronder uw naam, organisatie en het wachtwoord dat u heeft ontvangen. U komt vervolgens op de downloadpagina van het communicatiepakket.

Disclaimer: 

War Child verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van haar donateursadministratie, fondsenwervende programma’s en om te informeren over haar activiteiten. Dit is terug te lezen in het privacy statement. Zie https://www.warchild.nl/privacy-statement voor de meeste recente versie. Als je op deze informatie geen prijs stelt kun je dit op elk gewenst moment schriftelijk melden aan War Child, Antwoordnummer 9295, 1000 WZ, Amsterdam of via info@warchild.nl.