Tips en Tricks

Benieuwd hoe je zoveel mogelijk statiegeld kunt ophalen voor War Child? Hier lees je alle tips & tricks!

Actie

Meld je actie aan via www.warchild.nl/flessenactie en maak je eigen actiepagina! Hier kun je al het statiegeld storten en precies zien hoeveel donaties je binnen hebt gekregen. Deel de link via social media met al jouw vrienden en familie.

 

Actiepakket

Je krijgt een actiepakket met promotie materialen, zodat je aan iedereen kunt laten zien dat jij lege flessen inzamelt voor War Child. Wat zit er in?

  1. Een ‘Doe Mee’ poster. Hang deze op bij je school, vereniging of club
  2. Een ‘Doneer Hier’ poster. Hang deze op bij de supermarkt in jouw buurt
  3. Actiebadge: Laat zien dat jij mee doet met de lege flessenactie!

Verzamel zo veel mogelijk lege flessen. Hoe?

  • Hang de Actiebadge om en ga de straat op. Neem een grote tas mee en ga langs alle deuren. Vervolgens lever je alle lege flessen in bij jouw supermarkt. Het bonnetje lever je in bij de kassa en het geld stort je op je actiepagina.
  • Trommel je klas, team of club op om mee te helpen zo veel mogelijk lege flessen in te zamelen. Lever alles in en doneer de opbrengst.
  • Vraag iedereen die je kent om hun statiegeld te doneren op jouw actiepagina. Deel de link van jouw pagina via email en/of social media.
  • Vraag de supermarkt bij jou in de buurt of je alle mensen mag vragen om hun statiegeld te doneren door de poster op te mogen hangen. De supermarkt kan het geld vervolgens overmaken op jouw actiepagina!
  • Vraag bedrijven om hun lege flessen op te sparen voor je. Breng de lege flessen vervolgens naar de supermarkt en doneer de opbrengst op jouw actiepagina

Jouw #flessenactie selfie

Post je leukste, origineelste selfie met al jouw lege flessen via Instagram en Facebook met  #flessenactie en win een bezoek aan War Child in Amsterdam! Het Actie Team heeft dan een leuke verrassing voor je klaar liggen. In april 2018 maken we de winnaar bekend!