War Child op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling

Van 24 t/m 28 januari staat de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) in de Jaarbeurs in Utrecht. Op deze vakbeurs kom je achter de laatste trends op het gebied van onderwijs. En daar mag War Child natuurlijk niet ontbreken! Bij ons kom je alles te weten komen over onder andere de War Child Schoolmusicals. De musicals zijn speciaal voor groep 7 en 8, bedacht door Marco Borsato en geproduceerd door Albert Verlinde. Ideaal om als eindmusical op te voeren, en tegelijkertijd oorlogskinderen wereldwijd te helpen.
24 januari 2017 tot 28 januari 2017

War Child Schoolmusical

Op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling vertellen wij je alles over onze gratis aan te vragen schoolmusical 'De Koning te Rijk' en 'Voor Kids Gaat De Zon Op'. Docenten kunnen de klas aanmelden voor deze musicals. De klas ontvangt vervolgens een musicaldoos met daarin de CD met liedjes, het script voor iedere leerling, promotiemateriaal en actietips voor een inzamelingsactie. Met het geld dat de klassen inzamelen rondom de musical kan War Child 'Safe Spaces' voor oorlogskinderen opzetten. Een Safe Space is een veilige plek waar kinderen niet aan de oorlog hoeven te denken. Ze ontmoeten andere kinderen, kunnen er spelen en onderwijs volgen.

Elke klas die meedoet aan de War Child Schoolmusical maakt kans op een muziek- en acteerworkshop inclusief Meet & Greet met een Famous Friend van War Child. 

Meer informatie over de War Child Schoolmusicals

War Child in de klas

Naast de War Child Schoolmusicals zijn er talloze andere manieren om War Child in de klas te halen. Docenten kunnen één van onze gratis digitale lespaketten behandelen of met de klas een actie op touw zetten. Bovendien kunnen kinderen aan de slag gaan met een War Child Superspreekbeurt. Tot slot kan er gratis een gastspreker of voorlichter vanuit War Child worden uitgenodigd. Op deze manier leren kinderen op een leerzame en speelse manier nadenken over de wereld en hun leeftijdsgenoten in andere landen.

Bezoek de NOT

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer weten? Bezoek dan de Nationale Onderwijs Tentoonstelling van 24 t/m 28 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. Meer informatie over de NOT en gratis toegang.