War Child Kidsclub op de Tina-dag

Op 24 en 25 september staat de War Child Kidsclub op de Tina-dag in attractiepark Duinrell in Wassenaar. En het wordt leuk! Dans samen met Britt Scholte en haar War Child vrienden de sterren van de hemel in de War Child Disco!
24 september 2016 tot 25 september 2016
Attractiepark Duinrell

De War Child Kidsclub is een club voor alle kinderen tussen 8 en 12 jaar. Voor kinderen die willen weten, helpen en doen. Voor kinderen die geïnteresseerd zijn in de wereld om zich heen.

Omdat het thema van de Tina-dag dit jaar disco is, wordt er voor één keer een War Child Kidsclub Disco geopend, speciaal voor de Tina-dag. De YouTubers van de War Child Kidsclub (Rens Polman, Quinty Misiedjan, Britt Scholte en Niels Oosthoek) zullen ook aanwezig zijn. Ben je nieuwsgierig welke YouTubers er op welke dag naar de Tina-dag komen? Houd dan www.warchildkidsclub.nl in de gaten!

Wil je even willen uitrusten van al dat dansen, dan is er ook nog een War Child Kidsclub-lounge. Vergeet ook niet langs de War Child Kidsclub Sharingbox te lopen. Ga hier op de foto of maak en video om kans te maken op een vlogworkshop!

Wij hopen jullie op 24 en 25 september te zien op de Tinadagen in onze disco. Om te dansen, of om even bij te komen in onze lounge. Wij maken er hoe dan ook een feestje van. Tot dan!