Walk for War Child 2016

Heerlijk door de natuur lopen, en tegelijkertijd geld ophalen voor War Child. Wandel je op 2 oktober mee voor oorlogskinderen?
02 oktober 2016
Kamp Vught

De Walk for War Child Vught wordt volledig gesponsord, en georganiseerd door een gedreven team War Child-vrijwilligers. Zij zetten zich al jaren op vele manieren in voor War Child en komen nu zelf in actie. 

Deze Walk for War Child vindt plaats in het prachtige Brabantse Vught. De 13 km lange wandeling start bij het Nationaal Monument Kamp Vught. Vervolgens loop je door de prachtige bossen, langs Drunense duinen en het water van de IJzeren man. Ook voert de wandeling langs verschillende herdenkingsplaatsen om stil staan bij het leven van oorlogskinderen. Kinderen die door oorlog hun thuis, familie of vrienden zijn kwijtgeraakt. Die last hebben van stress en angstig zijn door alles wat ze hebben meegemaakt.

Het doel van de wandeling is om een verschil te kunnen maken voor oorlogskinderen. We stimuleren iedere deelnemer om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. Met bijvoorbeeld € 72,- aan sponsorgeld kan War Child één oorlogskind een jaar lang helpen. Uiteraard zijn wij enorm blij met elke euro die je op kan halen. Laat je dus sponsoren door je familie, vrienden en collega’s, buren; iedereen die kan en wil helpen. Zo maken we er samen een prachtige wandeling van en kunnen we oorlogskinderen helpen.

Wandel ook mee!

Schrijf je in door hier een donatie te doen van € 10,-
Meld je actie aan op deze pagina, kies voor Walk for War Child Vught, en haal zo veel mogelijk sponsorgeld op