Walk for War Child

Op 5 mei vieren we onze vrijheid, op 4 mei staan we stil bij alle oorlogsslachtoffers vanaf het begin van de Tweede Wereldoorlog. War Child vindt het ook belangrijk om in actie te komen voor kinderen die op dit moment opgroeien met de gevolgen van geweld. Zodat ook zij de kans krijgen een toekomst op te bouwen. Vrij van angst, vrij om te zijn wie ze willen zijn.
03 mei 2014

Daarom organiseert War Child op zaterdag 3 mei de Walk for War Child. Een wandeltocht van 19,45 km langs historische plaatsen uit de Tweede Wereldoorlog. Voor, tijdens en na de wandeling staan we stil bij verschillende gebeurtenissen uit die tijd.

Doe mee
Deelnemen aan de Walk for War Child kan voor € 19,45. Probeer je ook te laten sponsoren. Doel is om per deelnemer € 120,- op te halen. Daarmee kunnen we tien kinderen laten meedoen aan onze programma’s. Inschrijven kan niet meer.  

Inspirerend
Dankzij bedrijven als Hotel de Wageningse Berg gaat een groot deel van onze inkomsten naar programma’s voor oorlogskinderen.
Het belooft een inspirerende, informatieve en ontroerende Walk for War Child te worden. Hopelijk halen we veel geld op. Dat is nodig. Want een kind hoort niet in oorlog thuis. Vroeger niet. Nu niet. Nooit.