Ren met War Child de Dam tot Damloop 2013

Ren op 22 september de Dam tot Damloop namens War Child. Schrijf je in voor een van de 200 startbewijzen. Laat je sponsoren door je vrienden, familie en collega's en help zo 25 oorlogskinderen.
22 september 2013

Op je hardloopschoenen oorlogskinderen uitzicht geven op een beter bestaan? Het kan weer! Op zondag 22 september tijdens de Dam tot Damloop 2013, het grootste hardloopevenement van Nederland.

Je hebt al één van de officiële War Child Dam tot Damloop 2013 startbewijzen voor € 50. Je start daarmee vanuit het goede doelen startvak, ruim voor de grote massa, in je eigen Ik ren de oorlog uit een kind T-shirt. Ook krijg je een warm onthaal bij de finish en ben je na afloop welkom bij de War Child stand voor een hapje en een drankje.

Het aantal startbewijzen is beperkt, dus wees er snel bij, want op is op. Schrijf je nu in.

Samen 5000 oorlogskinderen helpen
Loop niet alleen. Laat ook anderen meedoen met jouw Dam tot Damloop 2013. Door jouw hardloopstappen te sponsoren. Samen met alle 200 lopers die voor War Child rennen, gaan we 5000 oorlogskinderen helpen. Dat betekent dat elke loper zich garant stelt om minimaal 25 kinderen te helpen. Voor 12 euro help je 1 kind. Samen staan we sterk op onze hardloopschoenen. Doe mee