Ontmoet War Child-medewerkers uit het veld

Kom dinsdag 20 november naar de bijeenkomst voor Friends van War Child in Amsterdam. We laten je dan graag kennismaken met het werk van War Child.
20 november 2012

Je kunt een kind wel uit de oorlog halen, maar hoe haal je de oorlog uit een kind?

War Child laat je graag zien hoe we dat doen. Op dinsdag 20 november 2012 ben je als Friend van
War Child van harte uitgenodigd om op ons hoofdkantoor in Amsterdam kennis te maken met de medewerkers uit het veld.

Wij leggen je dan uit hoe de programma’s van War Child werken. Laten je zien wat die programma’s met je kunnen doen. En hoe we kinderen weer uitzicht geven op een beter bestaan.

Wat: Ontmoet War Child-medewerkers uit het veld
Waar: Oranjekerk, Tweede van der Helststraat 1A, Amsterdam
Wanneer: 20 november van 16:00 tot 18:30 uur

De bijeenkomst voor Friends van War Child is vol. Maar via Facebook en Twitter kun je er toch bij zijn. Houd 20 november tussen 16:00 uur en 18:30 uur onze Facebook en Twitter accounts in de gaten. Hier zullen we live verslag doen met foto’s, filmpjes, gestelde vragen en antwoorden. Stel jouw vraag aan War Child medewerkers uit het veld via Facebook of Twitter met de hashtag #warchild. Dan beantwoorden onze collega’s jouw vraag dinsdagmiddag.

Als je aanwezig bent: graag tot ziens op 20 november 2012!

Laura Miller (veldmedewerker War Child in bezet Palestijns gebied):

“We werken hier behalve met kinderen ook met ouders en leerkrachten. We willen dat de omgeving van het kind betrokken is bij wat ze leren. Zodat zij de kinderen kunnen steunen. Een positief voorbeeld geven.

Soms vragen mensen mij wel eens of het mogelijk is om de oorlog uit een kind te halen. Ik denk dat kinderen hun ervaringen altijd meenemen, van belang is wat ze ermee doen. Ik denk dat dat voor mij ook het belangrijkste is: hoe ik kinderen kan helpen dat te ontwikkelen wat voor hen van belang is. Met respect voor hun mogelijkheden.”