Maak van je patatje een Frietje Vrede

Van 30 september tot 8 oktober vindt ‘De Nationale Week van De Friet’ plaats! Snackbars en cafetaria’s steunen in deze week een actie voor War Child, voor kinderen die in oorlog leven: ‘Wij maken van elk patatje een Frietje Vrede.'
21 juli 2017 tot 09 oktober 2017

Een speciaal vredesvorkje

Speciaal voor deze actie heeft War Child het Frietje Vrede-vorkje ontworpen. De deelnemende snackbars en cafetaria’s bestellen een actiepakket en doneren hiermee het mooie bedrag van €200,00 aan War Child! In het actie pakket zit het speciale Frietje Vrede-vorkje. Zo maak je van je patatje naar keuze een Frietje Vrede! Daarnaast zal er op de toonbank een donatiebox staan waarin jij een extra donatie aan War Child kan doen. Het vredesvorkje is te herkennen aan twee vingers die het peace-teken maken. Door je frietje te bestellen bij een van de deelnemende snackbars of cafetaria’s, draag je met een klein gebaar bij aan iets groots. Check je lokale snackbar of cafetaria voor deelname of wijs hen op deze actie en laat ze deelnemen. 

Maak van je Patatje Oorlog een Frietje Vrede

Ondernemer?

Ben je zelf een ondernemer met een snackbar of cafetaria en wil je deze actie steunen? Ga dan naar de webshop van de Week van de Friet en bestel het Frietje Vrede pakket.

Vragen of meer Frietje Vrede-vorkjes bestellen? Mail dan naar frietjevrede@warchild.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact op.