Kom de Interactieve Gekke Bekken-fotomuur bekijken in MOTI

Vanaf 28 oktober kun je in MOTI in Breda de interactieve Gekke Bekken-fotomuur komen bewonderen. Hierop zijn de gekke bekken te zien die Nederlandse en Palestijnse kinderen naar elkaar trokken afgelopen april tijdens de Gekke Bekken Trekken campagne. En er gebeurt iets spannends als je ter plekke een gekke bek trekt!
28 oktober 2014 tot 13 december 2014
Museum of the Image, Breda

Voor kinderen in bezet Palestijns gebied valt er op dit moment soms weinig te lachen. Daarom lanceerden War Child en Right To Play afgelopen april de Gekken Bekken Trekken campagne. Nederlandse en Palestijnse kinderen trokken via een live-internetverbinding in een speciale photobooth gekke bekken naar elkaar.

Doe eens gek
Op de Gekke Bekken-fotomuur is een groot aantal van deze gekke bekken te zien. Ook is er een scherm waar grappige foto’s verschijnen als de bezoekers zelf een gekke bek trekken. War Child ambassadeur Jetske van den Elsen en Right to Play ambassadeur Niels Kerstholt activeerden de fotomuur op 9 oktober in Amsterdam door zelf gekke bekken te trekken. De interactieve fotomuur staat van 28 oktober t/m 12 december opgesteld in MOTI.

Jeugdhelden
De Gekke Bekken Trekken campagne is verbonden aan het driejarige project ‘Jeugdhelden’ van War Child en Right To Play dat mede mogelijk wordt gemaakt door de Nationale Postcode Loterij. Het doel van dit project is om veilige speelplaatsen te creëren in bezet Palestijns gebied zodat Palestijnse kinderen weer gewoon kind kunnen zijn. Meer over dit project