Johnny's Peace Concert

Genieten van een exclusief en intiem akoestisch concert op het War Child headquarter!? Ter ere van zijn 10-jarig jubileum organiseert War Child collega Johnny een unieke avond vol geweldige muziek, hapjes en drankjes. En het belangrijkste: met de opbrengst van dit concert kan War Child minimaal 200 kinderen een betere toekomst bieden.
06 oktober 2016
Hoofdkantoor War Child: Helmholtzstraat 61-G

Werelwijd zijn er miljoenen kinderen die wensen dat er vrede is. Zodat ze niet geconfronteerd hoeven te worden met oorlog. En ze gewoon kind kunnen zijn, met dromen voor de toekomst. War Child helpt, maar kan het niet alleen. Wij hebben jouw hulp hard nodig. Johnny's Peace Concert is de ideale gelegenheid om te genieten van geweldige muziek, hapjes en drankjes en tegelijkertijd een wereld van verschil te maken voor oorlogskinderen. Een bijzonder concert voor slechts 200 mensen. Het belooft een onvergetelijke avond te worden, met twee talentvolle Nederlandse bands: Causes en Jack and the Weatherman, gevolgd door een feestelijke DJ Set. 

Wees erbij!

Meld je aan voor het concert en doneer €68 aan War Child. Hiermee help je direct een oorlogskind. De volledige opbrengst van het concert gaat naar de hulp aan oorlogskinderen. Uiteraard zijn de drankjes en hapjes inbegrepen. Onder de aanmeldingen verloten we daarnaast drie Golden VIP Tickets. Dit betekent een diner met de bands en front row bij het concert. Ook kun je een limited edition van het Dutch DJs boek winnen. Wees er snel bij, want plekken zijn beperkt. Bestel je tickets nu!

100% gesponsord

Dankzij verschillende sponsoren wordt dit concert 100% gesponsord tot stand gebracht. Hier zijn wij bijzonder trots op. Geniet samen met ons van de wijntjes van Zomerliefde.nl en smul mee van heerlijke hapjes, terwijl je geniet van de artiesten die allemaal belangeloos optreden. 

Waar?

Dit exclusieve concert vindt plaats op donderdag 6 oktober 2016, vanaf 19.00 uur, op de beste locatie om de vrede te vieren: het War Child hoofdkantoor in Amsterdam. 

Lees meer over Johnny's Peace Concert