Humanity House: de toekomst van noodhulp

De verkiezingen zijn voorbij en de formatiegesprekken zijn in volle gang. Het Humanity House organiseert samen met het Nederlandse Rode Kruis, het Platform Humanitaire Actie en het Kenniscentrum Humanitaire Hulp een speciale thema-avond over de toekomst van het Nederlandse noodhulp beleid.
13 april 2017
Den Haag

Effectief noodhulp beleid 

Het is een spannende tijd: de formatiegesprekken zijn in volle gang. Het Humanity House organiseert daarom een speciale thema-avond, over de toekomst van het Nederlandse noodlhulp beleid. Tijdens deze avond zullen er verschillende experts spreken op het gebied van noodhulp, migratie, innovatie en klimaat. Zij presenteren hun aanbevelingen voor de nieuwe Tweede Kamerleden. Hoe kunnen zij de aankomende vijf jaar effectief noodhulpbeleid vormen? En hoe kunnen zij het best samenwerken met goede doelen om meer impact te hebben? 

Tijd voor verandering

Noodhulp werd niet genoemd in het afgelopen regeerakkoord. Dit moet anders! De wereldwijde nood is groot. Effectief beleid is daarom ook essentieel. Gastsprekers zoals Yves Daccord (dicteur-generaal van het ICRC), Maarten Aalst (directeur van het Rode Kruis Klimaatcentrum) en Bram Jansen (antropoloog en docent aan de Universiteit Wageningen) zullen op deze avond hun expertise met je delen. 

Het evenement begint om 19:00 tot 21:30 en de toegang is gratis. 
Meer weten? Check de website of blijf op de hoogte via Facebook