Hardlopen voor War Child bij Nadine Run

De Nadine Foundation organiseert voor de vijfde keer de Nadine OK Run. De opbrengst gaat dit jaar naar War Child.
13 oktober 2013

De Nadine Foundation is niet zomaar een stichting. Het is een levend monument voor Nadine Beemsterboer, die zes en een half jaar geleden vermoord werd door haar ex. De Foundation zet zich in tegen zinloos geweld en het bevorderen van dierenwelzijn. “Hiermee willen wij Nadine’s dromen alsnog uit laten komen,” zegt Wanda Beemsterboer, Nadine’s moeder.

De jaarlijkse hardlooprun schenkt dit jaar al haar opbrengsten aan War Child. Je kunt meelopen op de afstanden 5, 10 en 20 kilometer in Scharwoude en de inschrijving is nog geopend. Door Nadine’s passie voor atletiek en hardlopen is dit evenement ontstaan. De ouders en tevens oprichters van de Foundation kozen aan War Child te doneren vanwege de hulp aan oorlogskinderen. “War Child laat kinderen weer genieten van het leven!”

De Nadine OK Run is niet het eerste event waar mee de Foundation War Child sponsort. Met veel verschillende projecten hebben zij al 15.000 euro aan War Child gedoneerd. Maak jij het bedrag nog hoger? Ren voor Nadine én voor oorlogskinderen!

Bekijk hier de site van de hardlooprun en de Nadine Foundation.