Friends for War Child wordt herhaald

Friends for War Child was een enorm succes, heel Nederland stemde op 10 juni af op NPO 1 en liet zien dat we om oorlogskinderen geven. Dankzij de tv-avond kunnen we 8.317 extra kinderen helpen. De show wordt deze maand nog twee keer herhaald.
20 juni 2015 tot 24 juni 2015

War Child is ontzettend blij met de enorme steun van het Nederlandse publiek voor kinderen die in oorlog opgroeien. Mocht je de show nogmaals willen bekijken, of de avond toch gemist hebben, dan is er goed nieuws. Friends for War Child wordt op zaterdag 20 juni om 15.45 uur en op dinsdag 23 juni om 10.00 uur herhaald op respectievelijk NPO1 en NPO2. 

Veilige plek
War Child is momenteel in elf landen actief, waar de kinderen een veilige plek krijgen om hun ervaringen te kunnen verwerken en weer leren om kind te zijn. Wereldwijd leven ruim 230 miljoen kinderen in gebieden met gewapende conflicten.

Marco en Tooske ontroerd
War Child-ambassadeur Marco Borsato: “Dit is echt ongelooflijk. We zijn allemaal erg geraakt door de grote aantallen Nederlanders die met ons oorlogskinderen willen helpen.” Ook presentatrice Tooske Ragas (EO) is ontroerd. “Samen halen we zo de oorlog uit een kind. Want hoe sneller een kind leert omgaan met zijn oorlogservaringen, hoe groter de kans is op een goede toekomst”, vertelt ze.