Elfstedentocht4Kids

Op zondag 15 januari vindt de tweede editie van de Elfstedentocht4Kids plaats. Op de 3-kilometerslange ijsbaan van Flevonice in Biddinghuizen kun je hier schaatsend oorlogskinderen helpen. Doe samen met jouw ouder(s), vrienden en/of schaatsvereniging mee met de stempeltocht. Klûnen, schaatsen en zoveel mogelijk stempels verzamelen, met op de achtergrond een live DJ-optreden. Ook Zappsport is van de partij! Schaats mee!
15 januari 2017

Elfstedentocht4Kids

De winter is in volle gang, met temperaturen die steeds dichter bij de nul komen. Brrr... Maar dit heeft ook zo z'n voordelen. Het schaatsseizoen is namelijk weer begonnen! Op 15 januari 2017 krijg je de kans om deze oer-Hollandse sport te combineren met hulp bieden aan oorlogskinderen. Haal dus maar alvast je schaatsen, muts en handschoenen tevoorschijn en meld je aan!

Schaatsen voor oorlogskinderen

Door mee te doen aan de schaatsactie voor War Child krijg je gratis toegang tot de ijsbaan. Ook word je lid van de War Child Kidsclub, en ontvang je een goodybag tijdens de Elfstedentocht4kids. En het allerbelangrijkste: je helpt kinderen die opgroeien in oorlog. Voor 11 euro kan War Child twee maanden lang een oorlogskind helpen. Laat je dus sponseren, of doneer direct een bedrag van 11 euro.

War Child Kidsclub

De War Child Kidsclub is een club voor nieuwsgierige kinderen die meer willen weten over de wereld en hun leeftijdsgenoten in andere landen. Het is een club voor alle kinderen die willen weten, helpen en doen. Meer informatie over de War Child Kidsclub.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden tot 13 januari 2017 via www.flevonice.nl/kids
Als je meedoet ontvang je gratis per post een actiepakket van War Child met daarin een poster, sticker, sponsorformulier en een button. Op de dag zelf krijg je voor jouw schaatsactie een speciale verrassing van America Today!

Let op: er zijn maximaal 1.000 tickets, dus wees er snel bij!