De Nationale Onderwijstentoonstelling

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is de grootste vakbeurs voor professionals in het onderwijs. Er staan meer dan 350 exposanten, en War Child staat er ook.
27 januari 2015 tot 31 januari 2015
Jaarbeurs Hallencomplex

De beurs is vandaag gestart en duurt nog tot en met aanstaande zaterdag. Als bezoeker kun je je hart ophalen door mee te doen aan de workshops, het themaplein te bezoeken of een seminar of symposium te volgen. De beurs biedt vooral heel veel informatie, van management en advies tot het krijgen van updates over de nieuwste software. Trends zijn een belangrijk onderwerp. Na je bezoek weet je precies wat multitasken en infobesitas is. En als je nog niet wist wat onderwijs op een tablet precies inhoudt, dan snap je het zeker na je bezoek.

War Child Schoolmusical
War Child staat er ook met een kraam met standnummer 08.A096. Bij onze kraam vertellen we je graag over onze Schoolmusical 'De Koning te Rijk'. Docenten kunnen hun school aanmelden voor deze musical. Je klas ontvangt daarna gratis een musicalactiedoos met daarin onder andere de cd met liedjes, promotiemateriaal en voor iedere leerling een boekje met het script. Met de opbrengst van de musical kan War Child 'safe spaces' voor oorlogskinderen creëren. Een ‘safe space’ is een veilige plek waar kinderen niet aan de oorlog hoeven te denken. Ze ontmoet. Door een klas op te geven, kan War Child met de opbrengst een 'safe space' voor oorlogskinderen creëren. Een safe space is een veilige plek waar kinderen niet aan de oorlog hoeven te denken. Ze ontmoeten andere kinderen, kunnen er spelen en onderwijs volgen.

Maak kans op een VIP-première
Maar, dat is nog niet alles. Als jij je klas aanmeldt voor de War Child schoolmusical op de NOT beurs, dan maak je kans op een VIP-première met rode loper, limousine en een Meet & Greet met Guus Meeuwis!

Niet in de mogelijkheid de beurs te bezoeken? Je kunt je klas ook hier aanmelden voor de schoolmusical.