Business Friend Event April

Het War Child Business Friend Event van 21 april 2015 was een mooie bijeenkomst. Insights Benelux stelde hun eigen kantoor in Haarlem beschikbaar. Een prachtige locatie. War Child mocht de gloednieuwe vergaderruimtes gebruiken voor dit Business Friend Event. Veel dank aan Insights Benelux. Gemist? Geen probleem. Begin september vindt er een War Child Business Breakfast plaats.
21 april 2015
Haarlem

E-learning Soedan in beeld
Kate Radford, Programma Coördinator bij War Child trapte af. Kate gaf een presentatie over e-Learning voor kinderen in Soedan. Het ontbreekt er aan structureel onderwijs, waardoor een leerachterstand optreedt. Nu, via E-learning, krijgen kinderen twee keer per dag digitaal les. “De kinderen zijn erg enthousiast, omdat het nieuw is voor hen en zeer bijzonder”, vertelt Bashir, die de computers in het dorp faciliteert. Dr. Abdel Hafiz zegt: “Graag zie ik dat al onze kinderen toegang hebben tot hun recht op educatie zodat zij op gelijke wijze worden opgeleid als andere kinderen op deze wereld.” Bekijk dit filmpje over het E-learning programma. Aanwezige Business Friends waren onder de indruk van dit innovatieve project.

Uw War Child kennis getest
In de War Child Quiz stelden wij 15 vragen om uw kennis over War Child en ons werk op de proef te stellen. Weet u bijvoorbeeld nog hoeveel kinderen wereldwijd opgroeien met oorlog? De quiz was ook een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. “Een goed moment om met elkaar in gesprek te komen. Je weet uiteindelijk toch meer dan je denkt!”, vertelden de Business Friends.

Ontwikkelen doe je met kleur
Voor de 32 aanwezigen verzorgde Insight Benelux een ‘Kleurentraining’. Een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel werd gebruikt om inzicht te krijgen in diverse voorkeursstijlen in communicatie en gedrag. Of het nu gaat om individuele coaching trajecten en teamontwikkeling of om het versterken van verkoop- en leiderschapsvaardigheden.

We sloten de dag af met een gesponsorde borrel en heerlijke hapjes van Chef at Home catering. Wilt u de dag nog eens in beelden beleven? Bekijk de foto’s dan hier.

Het Business Friend event werd 100% gesponsord door: Insigths Benelux, Chef at home, Drukkerij RAD Dordrecht en huureenstemkastje.nl