Bagels & Beans kerstactie voor War Child

In oktober 1996 werd War Child opgericht. In hetzelfde jaar, een paar maanden later, opende de eerste Bagels & Beans haar deuren in Amsterdam. Dit ‘gedeelde’ twintigjarige jubileum wordt groots gevierd met een kerstactie: versier een kerstboom voor War Child. Niet met kerstballen, maar met muntgeld. Versier mee en help oorlogskinderen wereldwijd!
06 december 2016 tot 02 januari 2017

Kerstboompjes
Als je van dinsdag 6 december t/m maandag 2 januari een bezoek brengt aan Bagels & Beans, staat je een verrassing te wachten. Buiten de gebruikelijke uitgebreide menukaart en de heerlijke chocolaatjes, tref je op je tafel namelijk een kartonnen kerstboompje en bijhorend stickervel aan. De stickers hebben de vorm van kerstballen. Met zo’n kerstbalsticker kun je kleingeld op de kerstboom plakken. Aan het eind van iedere dag verzamelt Bagels & Beans de bestickerde kerstbomen. Het opgeplakte muntgeld wordt gedoneerd aan War Child.

Speciale jubileumactie
Ronald Bakker, medeoprichter en eigenaar van Bagels & Beans over de kerstactie: “Voor ons twintigjarige jubileum wilden we iets speciaals doen. Zo komt er een fotoboek uit over de koffieboeren die in Panama onze arabicabonen telen. En ook iets voor een goed doel. Ons inzetten voor een betere wereld is al sinds het begin een belangrijk aspect van Bagels & Beans.” Aan alles is gedacht. Ronald, lachend: “Als je geen kleingeld hebt, geen probleem! We wisselen graag voor je.”

Versier mee!
Kom dus vóór 2 januari langs bij Bagels & Beans en versier een kerstboompje! Happy holidays!

Kun je niet langskomen, ontdek hier hoe je alsnog kunt meehelpen.